Handelsbetingelser

2023-09-19 00:00

Bestilling

Når du handler hos Lenesliljer skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.

Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.

Eventuelle reklamationer må ske straks efter modtagelsen. Ret til prisændringer forbeholdes.

Garanti for vækst gives ikke, da naturforhold og dyrkningsmetoder kan være af afgørende betydning.

Garanti for sortsægthed ydes indtil fakturaværdi.

Betaling

Når du bestiller varer hos Lenesliljer kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:


Bankoverførsel

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel, afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.


Betalingsmuligheder

Hos Lenesliljer kan du betale med Bankoverførelse via PAYPAL eller MOBILEPAY.

Forudbestilling

Ved forudbestilling betales der først når vi skriver til dig om at bestillingen er pakket og klar til afsendelse som regel meddels det over sms.

 
Levering

Ordre afgivet til Lenesliljer leveres til den angivne leveringsadresse/pakkeshop. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.

 

Lagervarer ekspederes i løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen.
Eventuelle reklamationer må ske straks efter modtagelsen. Ret til prisændringer forbeholdes.
Garanti for vækst gives ikke, da naturforhold og dyrkningsmetoder kan være af afgørende betydning.

Garanti for sortsægthed ydes indtil fakturaværdi.

Fortrydelsesret

Bestillinger hos Lenesliljer er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Jævnfør lovgivningen har du som forbruger krav på at kunne besigtige og afprøve varen i samme omfang som i en fysisk forretning. Du har dog, i henhold til den nye lovgivning, som forbruger ret til også at returnere en varer der har været brugt ud over dette, dog skal du i et sådan tilfælde være opmærksom på at du ved returnering af en brugt varer ikke er berettiget til en fuld refusion. Så frem en brugt vare returneres, vil Lenesliljer i henhold til gældende lov fastsætte varens værdiforringelse, og er således kun forpligtiget til at udbetale differencen mellem den oprindeligt betalte pris og den af Lenesliljer fastsatte værdiforringelse.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddel en angiver fakturanummer, eller du lægger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vores kunder er det svært for os at vide hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusive fragt, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden. Du skal ved returnering være opmærksom på at du som kunde bærer ansvaret for varen så frem den beskadiges eller bortkommer i forbindelse med returneringen.

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men som det fremgår ovenfor bærer du ansvaret for varen ved returnering og vi anbefaler derfor at du, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, gemmer kasse og anden emballage. Vær desuden opmærksom på at der afhængigt af varetype kan være en værdiforringelse ved brud på f.eks. producentens forsegling.

Tilbagebetaling af dit tilgodehavende sker på samme måde som den er modtaget. Det vil sige at har du betalt via bankoverførsel, så laves en bankoverførsel. Du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og din registrering – og kontonummer. Har du betalt online med betalingskort vil dit tilgodehavende blive tilbageført via dette. Udbetaler dit tilgodehavende når vi har modtaget og kontrolleret den returnerede vare, samt fastslået en evt. værdiforringelse, og senest 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne.

Fortrolighed

Lenesliljer vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

Persondataforordningen.

Vi opbevarer oplysninger om dit navn, mail, mobil nr. og adresse. Vi bruger kun oplysningerne i forbindelse med drift af vores webshop. 

Oplysningerne opbevares i en ordre/kunde-database, som kun webshop administratorer har adgang til. Når du opretter en ordre i webshoppen, bekræfter du samtidig, at vi må opbevare ovennævnte oplysninger. Vi opbevarer dine kunde-/ordreoplysninger i indeværende regnskabsår + 5 år pga. regnskabsmæssige lovkrav om dette.

Hvis du ønsker, at vi sletter dine oplysninger, skal du skrive til vores mail, som fremgår af vores webshop.

Virksomhedsoplysninger:

Alle henvendelser vedr. Lenesliljer kan ske til:

Lenesliljer
Lillemarksvej 10
5750 Ringe

Tlf. 61 78 55 02

info@lenesliljer.dk
Bank :  Nordea 5772-6289728099
Moms nr.:  DK39486881

 

Tilbage